Kasvuyrityksille

Forum Virium Helsinki kehittää Helsingin seudun elinkeinoelämää myös tukemalla innovatiivisia, skaalautuvia tuotteita ja palveluita kehittäviä helsinkiläisyrityksiä.

Forum Virium Helsingissä yritysten kasvua tuetaan muun muassa Kasvuvalmennuksella, joka on yrityskohtainen kehitysohjelma. Lisäksi Forum Virium Helsinki verkottaa yrityksiä keskenään, tarjoaa kontakteja asiantuntijoihin sekä kytkee yrityksiä Forum Virium Helsingin hankkeisiin ja yhteisöön.

Forum Virium Helsinki tuottaa kasvuyrityspalveluja yhteistyössä muun muassa YritysHelsingin Kasvupolku-projektin kanssa. YritysHelsinki on palvelukeskus yrittäjäksi aikoville ja toimiville yrittäjille Helsingissä. Lisäksi tehdään yhteistyötä  Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun kanssa.

Kehuttu Kasvuvalmennus

Kasvuvalmennus on räätälöity yrityskehitysohjelma innovatiivisille pk-yrityksille, joilla on kykyä ja halua laajentaa toimintaa Helsingistä kansainvälisille markkinoille. Lisäksi Kasvuvalmennuksen kautta voivat saada tukea jo pidempään toimineet muutostilanteessa olevat yritykset.

Tähän mennessä jo 200 yritystä on saanut asiantuntijatukea liiketoiminnan kehittämiseen.

Sekä osallistuneiden yritysten että ulkopuolisen arvion mukaan Kasvuvalmennuksesta on ollut yrityksille selvästi hyötyä, ja se on antanut eväitä toiminnan vauhdittamiseen.

Open Forumit vetävät väkeä

Open Forum -tilaisuuksissa esitellään teemoittain Forum Virium Helsingin hankkeita, jäseniä sekä innovatiivisia kasvuyrityksiä ja asiantuntijoita. Erityisesti pyritään verkottamaan toimijoita niin, että tämä synnyttäisi käytännön yhteistyötä.

Projektipäällikkö Kaisa Sibelius, Kasvuvalmennus
puh. +358 40 570 1317
kaisa.sibelius(at)forumvirium.fi

kasvuyrityksille, Kasvuvalmennus